Danmark

Hovedkontoret, Århus

Hovedkontoret i Århus koordinerer transporterne på de lokale markeder i Østeuropa. Vores medarbejderes mangeårige erfaringer sikrer høj kvalitet og service i den daglige dialog med vores kunder. Med vores lokale kontorer er vi til stede der, hvor du som kunde har brug for det.

I Baltikum-afdelingen tilbyder vi transport- og logistikløsninger til Estland, Letland og Litauen – primært som stykgodstransporter med 2-3 ugentlige afgange med korte transittider. Vi tilbyder også transport af hele læs, projektlaster og overdimensionerede transporter samt individuelle løsninger til flytning af fabrikker og landbrug.

Afdelingen for CIS/Ukraine tilbyder transport- og logistikløsninger til primært Ukraine, Kazakhstan og Uzbekistan. Hertil kommer transport af hele læs, stykgods, projektlaster og overdimensionerede transporter samt individuelle løsninger til flytning af fabrikker, landbrug samt emner inden for energisektoren. Vi tilbyder desuden containerløsninger, baneløsninger og pramtransport.

Værløse

Vi er et kontor med årelang erfaring og kompetencer.

Vi er meget servicemindede, og du vil ikke føle dig som et nummer i rækken.

Hver enkelt medarbejder er beslutningsdygtig og kompetent hvilket betyder, at du kan forvente hurtigt svar eller handling på din forespørgsel.

Det tager tid at opbygge et tillidsforhold. De fleste af vore større kunder, har vi betjent i mange år fordi vi kender og forstår deres individuelle krav og behov.

Tid er en kostbar vare i en omskiftelig verden, så kontakt os hellere i dag end i morgen. Det kunne være, vi sidder inde med en god løsning på netop dit transportbehov.