Uno Transport åbner

nyt kontor i Polen

Læs mere >

Vi har styr på

hver enkelt

pakke i din fragt

Det er altid vigtigt

at tage den sikre vej

BALTIKUM

I vores Baltikumafdeling tilbyder vi transport- og logistikløsninger til Estland, Letland og Litauen. Primært bygget op om stykgods transporter med 2-3 ugentlige afgange til og fra Baltikum med korte transittider.

RUMÆNIEN/BULGARIEN

Vi råder over 20 lastbiler med satellitovervågning, som udelukkende kører på rundtur mellem Rumænien og Skandinavien. Vi har flere ugentlige afgange med stykgods, partloads, ADR, Express og full load i begge retninger.

POLEN

Vores mere end 38 års erfaring på det Polske marked samt det øvrige Central- og Østeuropa gør, at vi kan tilbyde markedets bedst mulige og personlige service. Vi garanterer, I bliver ikke bare et nummer i rækken.

UKRAINE

Vi har mere end 20 års erfaring i transport af fragt til Ukraine. Vores lokale medarbejdere og erfarne chauffører ved, hvad det drejer sig om og sørger derfor altid for, at din fragt kommer sikkert frem til den aftalte tid.

CROSS TRADE/NORGE
og resten af Skandinavien

Har du brug for 3. lands transport eller cross trade som det også kaldes, så er vi specialister i dette. Hovedparten af vores cross trade transporter går mellem Norge og Østeuropa.

Projekt- og specialtransport

Transport af alle typer af overdimensionerede transporter på lastbil, læsning og losning med kran, samt koordinering af større projekttransport som indebærer flere transporter typer, læsning/losning og evt. opmagasinering.

Vi tilbyder

KVALITET HELE VEJEN

globe icon

Transport hele vejen

Fragt på de største områder i østeuropa. Du finder ikke nogen med større speciale og ekspertise.

forktruck icon

Warehousing

Spørg os om mulighederne for opbevaring og storing på vores egne lagrer.

touch icon

Tilpassede løsninger

Vi skræddersyr din transport løsning. Kontakt os for at høre hvad vi kan gøre for din unikke transport.