Litauen

Mazeikiai, Litauen

Med fokus på at være i direkte dialog med kunderne opretter Uno Transport i 2001 kontor og vognmandsfirma med 20 lastbiler i Mazeikiai, Litauen. Den daglige leder og medejer, Vitalijus Plastininas, har været med fra starten, og afdelingen har i dag i alt 25 dedikerede medarbejdere.

Klaipeda, Litauen

Med Vitalijus Plastininas som leder oprettede Uno Transport i 2006 endnu et kontor i Litauen i havnebyen Klaipeda, som er porten til Østeuropa. Kontoret har 10 medarbejdere og fungerer som et selvstændigt dynamisk speditionsfirma - et kontor i vækst. Uno Transport kan dermed tilbyde vores kunder et stort lokalkendskab, et højt serviceniveau samt velfungerende faciliteter til lagring og omlæsning af gods.

Transport til Litauen

Hos Uno Transport har vi mere end 20 års erfaring med transport til Litauen og resten af Østeuropa. Vores lokale medarbejdere og erfarne chauffører sørger for, at din fragt altid kommer sikkert frem til aftalt tid. Vi har egne biler og 450 trailere, og hvis det ikke rækker, har vi et stort og fast korps af underleverandører. Alle transporter koordineres fra vores hovedkontor beliggende i Århus.

Har du brug for transport til Litauen, så udfyld vores formular og få et fragttilbud eller ring til os på +45 7020 8011 eller skriv en mail til info@unotransport.com

Transport- og logistikløsninger til Litauen

I vores Baltikum afdeling tilbyder vi en lang række transport- og logistikløsninger til Estland, Letland og Litauen. Løsningerne er primært bygget op som transport af stykgods med 2-3 ugentlige afgange til og fra Baltikum med korte transittider. Vi tilbyder desuden også transport af hele læs, projektlaster og overdimensionerede transporter samt individuelle løsninger inden for landbrug, fabriksflytninger osv.