Kazakhstan

Transport og fragt til Kazakhstan

Hos Uno Transport garanterer vi alle vores kunder en sikker og effektiv transport, der naturligvis ankommer til tiden på destinationen. Vores afdeling i Kazakhstan, der også råder over gode lagerfaciliteter, har lokale og engagerede medarbejdere, så du som kunde er sikret lokalkendskab og serviceniveau i top.

Sikker og effektiv transport til Kazakhstan
Med mere end 20 års erfaring med transport i Kazakhstan ved vi, hvad en god og sikker transport af fragt indebærer. Derfor kommer din fragt altid sikkert og rettidigt frem, og vi sørger for at der er styr på alle de nødvendige dokumenter, så der ikke opstår unødig ventetid eller ekstra omkostninger på den front.

2-3 ugentlige afgange til og fra Kazakhstan
Med flere ugentlige afgange sørger vi for hyppig transport af hele læs, projektlaster og overdimensionerede transporter. Vi tilbyder også skræddersyede løsninger inden for landbrug, fabriksflytninger og meget mere. Vores erfarne chauffører, kvalitetsbiler og hundredvis af trailere klarer alle former for transport, og rækker det mod forventning alligevel ikke, har vi et fast korps af professionelle underleverandører, der er klar til at hjælpe.